banner ad

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

. May 4, 2019 . 0 Comments

Υλικά50 ml ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 
400 γρ. φρέσκια ντομάτα, ξεφλουδισμένη τριμμένη στον τρίφτη
300 γρ. καθαρό ψαχνό από ψητό αρνί
100-150 ml ζωμό λαχανικών
αλάτι και πιπέρι
1/2 κ. κ. μπαχάρι τριμμένο
1/4 κ. κ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 κ. κ. κύμινο τριμμένο
1 κ. κ. πάπρικα τριμμένη 

ΠαρασκευήΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μόλις μαραθούν αρκετά, ρίχνουμε τη ντομάτα και την αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε το κρέας, το ζωμό λαχανικών και τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για λίγο το φαγητό, μέχρι να δέσουν μεταξύ τους τα υλικά και να πήξει η σάλτσα. Σερβίρουμε το αρνάκι αυτό συνοδεύοντας το με ρύζι ή ζυμαρικά.

Πηγη: athinorama.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *