ΤΙ ΤΡΩΕΙ Η VICTORIA BECKHAM ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

Η Victoria Beckham διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στο Hollywood. Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές πως προσέχει πολύ τη διατροφής της και σπανίως ξεφεύγει από το πρόγραμμα της. Τι τρώει όμως η Victoria μέσα σε μια ημέρα;

Ξεκινάει πάντα τα γεύματά της με λαχανικά, ακόμη και στο πρωινό και στη συνέχεια προσθέτει πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά. Συγκεκριμένα το πρωί φτιάχνει μια ομελέτα με κρεμμύδια, ντομάτα, αυγά και αβοκάντο.  Στο μεσημεριανό συνήθως τρώει σαλάτα με άπαχη πρωτεΐνη και σούπα. Ανάλογα με τον αν ασκείται εκείνη την ημέρα, θα προσθέσει μερικά δημητριακά ολικής άλεσης για να έχει περισσότερη ενέργεια. Όσο αφορά το δείπνο η Victoria προτιμάει σούπες με λαχανικά ή σκέτα βραστά λαχανικά.

Φυσικά δεν αμελεί τη γυμναστική. Δηλώνει fan του pilates και μόνο. Γυμνάζεται περίπου 4 φορές την εβδομάδα από μία ώρα περίπου. Επιλέγει ένα είδος γυμναστικής που την βοηθάει να είναι ευλύγιστη, να έχει γράμμωση και σφιχτούς μύες.

Συμπερασματικά θα ήθελα να επισημάνω πως είναι σημαντικό, εφόσον θέλετε να χάσετε κιλά, να μην ακολουθείτε ακραίες δίαιτες, αλλά αποκτήστε διατροφικές συνήθειες τι οποίες θα μπορείτε να διατηρήσετε εφ όρου ζωής. Επίσης το διαιτολόγιο σας πρέπει να σας παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά και να  είναι προσαρμοσμένο στις καθημερινές σας συνήθειες. Η εξατομίκευση και το μέτρο αποτελούν τα βασικά συστατικά για την απώλεια αλλά και τη διατήρηση του σωματικού βάρους.

Πηγη: jenny.gr