ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Ξεκίνησε κουτσά στραβά η νέα τηλεοπτική περίοδος. Με το σλόγκαν “Δόξα τω Θεώ που υπάρχει δουλίτσα”. Το λένε οι χήρες, το λένε και τα ορφανά. Το λέει ο χαμηλόμισθος των 70.000 ευρώ μηνιαίως, το λέει και ο πανελίστας του 500άρικου. “Δουλίτσα να υπάρχει”. Μόνο που οι άνθρωποι, δεν έχουν καταλάβει κάτι. Αλλαξαν τα πράγματα, άλλαξε ο τόπος, αλλάζουν οι άνθρωποι. “Αλλάζω” σημαίνει και χάνω τη δουλειά μου. Οχι άλλαξα χρώμα στο μαλλί και με λένε τραβελί, ο τόνος στο λι όπως λέμε “Τρε Λη η αδελφή της Βίβιαν Λη”.

Η θεματολογία απίστευτη. Ποιος μάγειρας θα πάει πού και τι θα μαγειρέψει. Στην πρώτη πεσκανδρίτσα καρμπονάρα θα γίνει της Μάρας της Νάρας και της άλλης Νάρας το κακό συναπάντημα. Εσύ φακές στην κατσαρόλα και ο άλλος να μαγειρεύει φιλετάκια με τους παρουσιαστές να περιδρομιάζουν μπροστά στον άνεργο τηλεθεατή. Μετά, βγήκε μια ανύπαρκτη ξανθιά, η οποία υποτίθεται κάθισε σε υπέρβαρο πρώην άλλης αλλά ο πρώην της άλλης δεν την ξέρει κι αυτή “ναι… χαχαχά”. Μόνο για βιασμό δεν μίλησε προκειμένου να γίνει φίρμα. Το έλεγε η Διαβάτη σε μια επιθεώρηση “Φίρμα το αιδοίον μου”.

Στη συνέχεια έχουμε την αγωνία του ντεκαπάζ. Θα πιάσει δουλειά η Τάδε; Ο Μπήξες πού είναι; Μεγάλη αγωνία. Η Μενεγάκη θα δείξει κυτταρίτιδα ή μόνο στήθος; Η Ζαρίφη γιατί πήγε απέναντί της; Το κρατά Μανιάτικο ή Μυκονιάτικο; Ο Μουτσινάς θα συνεχίσει τη Νάρα μου Νάρα μου ή θα ανεβάσει το Ν’ ανάψω λυ – ν’ ανάψω λυ…; Μάτι δεν κλείνω. Η Ναταλία λόγω κρίσης δεν ανοίγει σαμπάνια, μόνο μπύρα. Με τα δόντια. Η Μπουλέ πού θα είναι; Στα Μπουλέν Ρουζ; Σπίτι της; Σε ξένο σπίτι;

Κι όχι τίποτ’ άλλο! Μου ήρθαν τα ραβασάκια της Εφορίας.