banner ad

ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ

. November 9, 2019 . 0 Comments

Συστατικά

  • 1 αβοκάντο
  • ξύσμα, από 2 λάιμ
  • χυμό, από 2 λάιμ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 σκ. σκόρδο
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. δυόσμο

Για το σερβίρισμα

  • νάτσος
  • φύλλα κόλιανδρου
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και τον χυμό από τα  lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές. Θέλουμε το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  • Σερβίρουμε με τα nachos, φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Πηγη: akispetretzikis.com

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *