banner ad

ΣΥΝΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΑΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣ – ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑ

. February 28, 2020 . 0 Comments

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και έχουμε τη συνταγή για ένα γλυκό βγαλμένο από ένα παραδοσιακό γλύκισμα της ημέρας και απολαυστικό σιρόπι φράουλα.

Ο χαλβάς είναι ένα από τα εδέσματα που βρίσκονται πάντοτε στο σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Με μια απολαυστική φυτική κρέμα και σιρόπι από ευωδιαστή φράουλα, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα επιδόρπιο για την Καθαρά Δευτέρα που θα τους εντυπωσιάσει όλους.

Υλικά
200 γρ. χαλβά βανίλια
250 ml φυτική κρέμα για σαντιγί
Σιρόπι Φράουλα
Εκτέλεση
Βάζουμε τον χαλβά σε επεξεργαστή τροφίμων και θρυμματίζουμε να γίνει σκόνη.
Χτυπάμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
Ανακατεύουμε τα δύο υλικά σε ένα μπολ με ένα σύρμα να γίνουν μια ομοιόμορφη μους
Παίρνουμε ψηλά γυάλινα ποτήρια και απλώνουμε σιρόπι φράουλα στα τοιχώματα. Γεμίζουμε με την μους και συμπληρώνουμε επιπλέον σιρόπι
Πηγή: iefimerida.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *