banner ad

SUMMER BODY

. May 13, 2020 . 0 Comments

Τα είδη γυμναστικής που θα σας προετοιμάσουν από τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

Η άνοιξη μόλις μπήκε κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το γλυκό καλοκαίρι, που φέτος προβλέπεται πιο καυτό από ποτέ. Κι όμως, αν σκέφτεστε ότι ακόμη είναι νωρίς για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε εντατικά για την απόκτηση του τέλειου summer bοdy, πολύ πιθανόν να κάνετε λάθος. Το σώμα μας χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την καλλίγραμμη σιλουέτα που πάντα ονειρευόσασταν. Παρακάτω, σας έχουμε μια σειρά από ασκήσεις που θα συμβάλουν στο να πετύχετε τους νέους wellness στόχους σας, αλλά και θα λειτουργήσουν τονωτικά στην καθημερινότητά σας. 

Give it a try!

Τρέξιμο 

Το πιο παραδοσιακό, αποτελεσματικό κι εύκολο είδος γυμναστικής, το οποίο έχει το επιπρόσθετο προτέρημα των γρήγορων αποτελεσμάτων στο σώμα: το τρέξιμο. Στο εξωτερικό εδώ και χρόνια αποτελεί το Νο1 trend άθλησης, αφού πραγματοποιείται υπαίθρια και όποτε ο καθένας το αποφασίσει. Ιδιαίτερα στο Δυτικό κόσμο, πολλοί το έχουν εισάγει στο πρόγραμμα της καθημερινότητας του, «ξεκλέβοντας» ουσιαστικά μισή ώρα πριν τη δουλειά ή μετά από αυτήν, με σκοπό να κάνουν ένα χαλαρό τρέξιμο που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα, ενώ παράλληλα καίει ικανοποιητικές θερμίδες και σας προετοιμάζει για το απόλυτο summer ready body!

Αερόβια άσκηση 

Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που διαθέτετε τουλάχιστον μία ώρα για γυμναστική. Το aerobic πρόκειται να σας κρατήσει δραστήρια και γεμάτες ευεξία σε ό,τι αφορά την αθλητική κατάσταση σας, ενώ με τη συμβολή του θα μπορέσετε εύκολα να ανταποκρίνεστε σε οποιαδήποτε άλλο είδος γυμναστικής και να αποκτήσετε τους κοιλιακούς που πάντα επιθυμούσατε. Μόλις 60 λεπτά aerobic θα σας εκτονώσει, θα σας γυμνάσει αποτελεσματικά και φυσικά θα σας κάνει να χάσετε πολλές θερμίδες, ώστε να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα καλοκαιρινά σας outfits. Από τη στιγμή μάλιστα που μπορείτε να αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο, γιατί να μην το επιλέξετε;

Pilates 

Για όσους αγαπούν τη γυμναστική και τους αρέσει να θέτουν νέες προκλήσεις, όπως είναι η προετοιμασία για την παραλία, τότε το Pilates αποτελεί μια από τις πιο ιδανικές επιλογές. Μια 45λεπτη προπόνηση πρόκειται να σας χαρίσει το κορμί των ονείρων σας, ευλυγισία, αλλά και μεγάλη ευρωστία. Ο συγκεκριμένος χρόνος φαντάζει κατάλληλος, ώστε να καταφέρετε να διατηρείστε σε φόρμα και άριστη φυσική κατάσταση, χωρίς να κουράζεστε υπερβολικά με βαρύτερες ασκήσεις, αλλά και να σμιλεύσετε το σώμα σας καθώς αναμένεται να μπείτε στα πιο hot μαγιό της φετινής σεζόν!

HIIT

Tα αποτελέσματα του στο κορμί σας θα είναι μαγικά. Το Hiit ή αλλιώς ως High-Intensity Interval Training (δυναμική γυμναστική) έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους με busy προγράμματα, οι οποίοι ψάχνουν έναν τρόπο άθλησης κι εκτόνωσης, που θα έχει επιτυχή αποτελέσματα άμεσα. Παρά το πόσο σύντομη είναι αυτή η προπόνηση καταφέρνει ν’ αποφέρει διπλάσια οφέλη για την υγεία σας, αφού χάνετε πολλές θερμίδες σε μικρό χρονικό διάστημα, εκτελώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, που περιλαμβάνει sprint, ποδηλασία, σχοινάκι ή άλλες ασκήσεις σωματικού βάρους. 

Πηγη: glow.gr

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *