ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ…ΘΑΝΑΤΟΣ

Date

1,250% αύξηση του AIDS στην Ελλάδα. Τραγικά αναμενόμενο. Μπορεί να είναι και ζητούμενο. Θυμάστε κάτι δραστικό για το AIDS από τις ελληνικές κυβερνήσεις; Όχι, διότι όλες οι κυβερνήσεις είναι φορείς πολιτικού AIDS. Αρκούνται σε μια υπενθύμιση τον χρόνο. Στην ημέρα κατά του AIDS. Βάζουνε το κόκκινο φιογκάκι τραγουδούν “βάλε το κόκκινο φιογκάκι και κάνε το μαγκάκι”. Νομίζουν ότι με αυτό… καθάρισαν. Το ίδιο και τα κανάλια. Μόνο αν έχεις αϋπνίες μπορεί να πέσεις σε σποτάκι για το AIDS.
Το παίζουν ανάμεσα στα “πάρε με τώρα”. Μαζί με διαφημίσεις προφυλακτικών. Αρα, για να μην κολλήσεις, ακόμα και από το τηλέφωνο, φόρα προφυλακτικό και στο πουλί και στη συσκευή. Το υπουργείο Υγείας δεν ενδιαφέρεται. Το Παιδείας ακόμα περισσότερο. Είναι ταμπού να μιλάς για σεξ, δεν κάνει, όταν τα παιδάκια στο Διαδίκτυο έχουν δεις όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα. Νομίζουν ότι το AIDS είναι μια παλιά ασθένεια, που δεν τους αφορά, ή έχει να κάνει μόνο με γκέι.
Οι πόρνες σου λένε “τόσο με προφυλακτικό, τόσο χωρίς προφυλακτικό”. Πανάκριβα χωρίς προφυλακτικό. Υπάρχουν ηλίθιοι που θεωρούν μαγκιά να πηδάνε χωρίς προφυλακτικό μια πόρνη. Νομίζουν ότι επειδή πληρώνουν, γλιτώνουν. Η ελεύθερη πορνεία στη χώρα μας ανθίζει. Αρσενικές και θηλυκές πόρνες, λαθρομετανάστες προσφέρονται προσφέροντας θάνατο. Δεν φταίνε αυτοί. Ενδεχομένως αγνοούν ότι είναι φορείς. Οι πελάτες είναι οι ένοχοι. Πάνω απ’ όλα όμως, φταίει η Πολιτεία. Αγνοεί. Κάνει στραβά μάτια. Κάνει οικονομία. Κυρίως αυτό. Κοστίζουν τα μέτρα. Επίσης τιμωρεί. Πουριτανή εξουσία. Κακός ο πολίτης. Κάνει σεξ. Με πόρνη προστατευόμενη από “αστυνομία”.
Με αρσενική πόρνη, με την ίδια προστασία και αυτός. Τρυπιούνται στους δρόμους ελεύθερα, πετούν σύριγγες στα πεζοδρόμια “εδώ τα ωραία θύματα”.

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα