ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: “…ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΑΛΛΗ ΖΩΗ!..”

Date

Ο Δημήτρης Βλάχος μιλά για το «Πλάκα κάνεις», που μπορει να συνεχιστει, τη συνεργασία του με τον Σάββα Πούμπουρα, την κρίση και την απιστια.

Tι γεύση σας άφησε το «Πλάκα κάνεις»;

Μια πολύ γλυκιά και ευχάριστη γεύση. Γελάσαμε πολύ, περάσαμε πολύ ωραία με τον κόσμο. Οι καλύτερες στιγμές όμως είναι αυτές όπου ανακάλυψαν τις κάμερες, έπεφταν τα μικρόφωνα και άλλα απρόοπτα ευτράπελα που δεν έπαιξαν δυστυχώς στην τηλεόραση.

Υπήρξαν περιπτώσεις όπου σας κατάλαβαν δηλαδή.

Ναι, βέβαια. Εγώ έλεγα από την αρχή ότι είναι καλό να προβληθούν και τα αποτυχημένα επεισόδια, γιατί έτσι βλέπει ο κόσμος ότι τα άλλα είναι πλήρως αληθινά.

Κινδυνέψατε ποτέ να σας… πλακώσουν;

Oχι, εντάξει. Εμείς ήμασταν στο booth, οπότε δεν κινδυνεύαμε. Αν έτρωγε κάποιος ξύλο, θα ήταν ο σερβιτόρος!

Από τον ΑΝΤ1 σας έχουν ενημερώσει για το μέλλον της εκπομπής;

Eχουμε ενημέρωση από το κανάλι, αλλά λόγω της εποχής τίποτα δεν είναι βέβαιο. Από μέρα σε μέρα όλα αλλάζουν.

Σε όσους μιλούν για «χοντροκομμένο χιούμορ» και ξεφτιλίσμα των «παικτών» τι απαντάτε;

Oποιος δεν ήθελε να το κάνει δεν το έκανε. Και συνέβη με έναν κύριο που ήταν οδηγός φορτηγού και του ζητήσαμε να προσποιηθεί ότι οδηγά φορτηγό. Δεν το έκανε γιατί θεώρησε ότι θα είναι προσβλητικό για τον ίδιο ή τον κλάδο του, φαντάζομαι. Δικαίωμα επιλογής υπάρχει. Επίσης, δεν θεωρώ πως ήταν χοντροκομμένες οι πλάκες ούτε πως ξεφτιλίζονται οι παίχτες. Οταν τελείωνε το παιχνίδι, σχεδόν όλοι μας έλεγαν «τι ωραία εμπειρία». Αν αισθανόνταν ότι ξεφτιλίζονται κάνοντας πλάκα στη γυναίκα τους για να πάρουν και €4.000, ΟΚ!

Η συνεργασία με τον Πούμπουρα πώς ήταν; Είστε φίλοι;

Γνωριστήκαμε στο «Dancing with the stars». Συνεργαστήκαμε άψογα στο «Πλάκα κάνεις», αλλά δεν είμαστε και κολλητοί φίλοι.

Η κρίση πόσο σε έχει επηρεάσει;

Ολους μας έχει επηρεάσει. Ευτυχώς εγώ δεν έχω ούτε δάνεια, ούτε παιδιά. Ούτε ρούχα ακριβά αγόραζα, ούτε έβγαινα κάθε βράδυ. Δεν ζούσα και δεν ζω έξαλλα.

Στην παράσταση που συμμετέχεις μιμείσαι και τον Σάκη Ρουβά…

Στην παράσταση είμαστε ηθοποιοί που τραγουδάμε και υπάρχουν σκετσάκια. Μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα σκετσάκι όπου κάνω τον Ρουβά. Αυτό είναι όλο.

Στις σχέσεις σου είσαι πιστός;

Προσπαθώ. Τις πιο πολλές φορές το καταφέρνω. Oταν ξεκινήσεις να μην είσαι πιστός, καλύτερα να τελειώσεις τη σχέση.

Τις φορές που δεν το καταφέρνεις, το έχουν μάθει;

Οχι, ευτυχώς. Και είμαι κι εγώ της άποψης πως όταν συμβαίνει προτιμώ να μην το μάθω.

Είσαι ορκισμένος εργένης;

Παραμένω εργένης μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη για να κάνω οικογένεια. Αλλά αυτό δεν προγραμματίζεται, έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να μας πιάνει το άγχος. Αν και πιστεύω ότι ο άντρας ποτέ δεν νιώθει έτοιμος τελικά!

Επι σκηνής!
Ο Δημήτρης Βλάχος πρωταγωνιστεί μαζί με τους Μέμο Μπεγνή, Τζένη Μπότση, Χριστίνα Πομόνη και Στεργία Μιχαήλου στη μουσική παράσταση του Πάνου Αμαραντίδη στο TAS STAGE, στην οποία τραγουδούν, χορεύουν και προσφέρουν κέφι με διασκεδαστικά σκετσάκια.

Πηγή: Εθνος και στον δημοσιογράφο Λευτέρη Μπιντέλα

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα