banner ad

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ

. January 15, 2012 . 0 Comments

Υλικά

Για 4-6 άτομα

120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με την μαγιονέζα, την παρμεζάνα και την φρυγανιά.

Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια.
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τα πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *