banner ad

ΜΑΡΙΟΝ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ: “…ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ…”

. January 19, 2012 . 0 Comments

Η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία αντικατέστησε τη Μαρία Σαράφογλου στο «Συμβαίνει Τώρα», μιλά για την ΕΡΤ, την Εurovision και την οικογένεια της.

Πώς είναι να αναλαμβάνετε μόνη σας μια καθημερινή εκπομπή;

Η ομάδα είναι πολύ σημαντική. Εχεις μια σκαλέτα που ουσιαστικά την έχεις σαν μπούσουλα, όμως «σκάνε» πράγματα στον αέρα που δεν μπορείς να τα τσεκάρεις επιτόπου. Εχει να κάνει σαφώς με την ομάδα. Με τον αρχισυντάκτη Ν. Ιωαννίδη έχω ξαναδούλεψει και έτσι ήταν από την αρχή ένα οικείο πρόσωπο. Χάρηκα πολύ που γνώρισα και την Κατερίνα Κουράτου, η οποία είναι εξαιρετική επίσης.

Πιστεύετε ότι ίσως κάνει κακό στην εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» το γεγονός της αλλαγής πσρουσιαστή στα μέσα της σεζόν;

Διανύουμε πολύ δύσκολες εποχές και πάρα πολλοί συνάδελφοί μας μένουν χωρίς δουλειά. Αυτό είναι το πιο λυπηρό. Η εκπομπή τρέχει από το 2003 με πρώτο παρουσιαστή τον Προκόπη Δούκα, ενώ εγώ τότε ήμουν συνεργάτης του και μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου. Στη συνέχεια άλλαξαν πολλά πρόσωπα, πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου μετά η Μαρία Σαράφογλου και μετά πήρα τη σκλυτάλη εγώ. Ο καθένας είναι μια διαφορετική προσωπικότητα και φέρει τη δική του σφραγίδα.

Εχετε παρακολουθήσει το «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου; Πώς σας φαίνεται;

Σαφώς και την έχω παρακολουθήσει. Η Πόπη είναι μια πολύ άξια συνάδελφος. Οταν είχε έρθει στην ΕΡΤ έτυχε να δω και το πρώτο της δοκιμαστικό. Νομίζω ότι είναι πολύ δουλευταρού, έχει τσαγανό και δεν είναι τυχαία όσα έχει πετύχει στη ζωή της.

Ολο και πληθαίνουν οι φήμες που σας θέλουν να έχετε δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ για την παρουσίαση της Eurovision.

Μου είπε ο σύζυγός μου ότι το διάβασε σε όλα τα blogs. Από επίσημα χείλη δεν γνωρίζω τίποτα. Είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω. Τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα. Eγώ δεν έχω πρόβλημα με το κομμάτι Eurovision. Αλλωστε, η Eurovision σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του χθες. Tα budgets είναι πιο χαμηλά. Η ΕΡΤ έχει αλλάξει πάρα πολύ, πρέπει να το καταλάβει κι ο κόσμος. Κανείς δεν παίρνει αμοιβές τρελές και όσοι τις έπαιρναν δεν είναι καν στην ΕΡΤ πια.

Ως προς τη σχέση με τον σύζυγό σας, Βασίλη Νομικό, που ανήκει επίσης στον χώρο των media, κρατάτε χαμηλό προφίλ.

Ο Βασίλης είναι σχεδόν 30 χρόνια στη δουλεία κι έχει ζήσει τη χρυσή εποχή της ψυχαγωγικής τηλεόρασης, δεν έχει ανάγκη να φωτογραφηθεί. Κι εγώ από την άλλη είμαι χαμηλών τόνων ως άνθρωπος. Αφού μερικές φορές νομίζω ότι στην τηλεόραση δεν είμαι εγώ, αλλά το «alter ego» μου. Δεν ήταν ποτέ ζητούμενο να προωθήσω τη δουλειά μου μέσω της κοινωνικής ή της οικογενειακής μου ζωής.

  • Εργαζόμενη μαμά
    Εχω μια κόρη 9 ετών. Oταν εκείνη λείπει για το σχολείο εγώ είμαι στη δουλειά. Οταν ήμουν στο «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τα ωράριά μας βρίσκονταν σε κόντρα. Τη στιγμή που η δική της εβδομάδα τελείωνε η δική μου ξεκινούσε. Τώρα, είναι σαφώς καλύτερα.

Πηγή: Εθνος και στη δημοσιογράφο Νατάσα Παπανικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *