banner ad

ΙΝΔΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΝΤΟΥΡΙ

. January 27, 2012 . 0 Comments

 

ΥΛΙΚΑ:

4 μπούτια κοτόπουλο κομμένα στη μέση χωρίς πέτσα
300 γρ. γιαούρτι
1/2 κ. γλ. τσίλι ή καγέν ή μπούκοβο
2 κουταλιές μέλι
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές κάρυ σκόνη
κόλιανδρο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο όσο περισσότερο γίνεται. Βάζουμε σε σχάρα και ψήνουμε στους 180οC για 40-50′ σε προθερμασμένο φούρνο.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *