ΥΛΙΚΑ:
4 μπούτια κοτόπουλο κομμένα στη μέση χωρίς πέτσα
300 γρ. γιαούρτι
1/2 κ. γλ. τσίλι ή καγέν ή μπούκοβο
2 κουταλιές μέλι
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές κάρυ σκόνη
κόλιανδρο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο όσο περισσότερο γίνεται. Βάζουμε σε σχάρα και ψήνουμε στους 180οC για 40-50′ σε προθερμασμένο φούρνο.