ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: “…ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…”

Date

Χειμαρρώδης και πληθωρική, η ηθοποιός κρίνει πρόσωπα και πράγματα στη μικρή οθόνη, αποκαλύπτει τη σχέση της με τον χρόνο, το προφίλ του ιδανικού συντρόφου και εξηγεί γιατί θεωρεί εφήμερη όσο ποτέ άλλοτε τη λάμψη του εγχώριου star system.

Ο τίτλος της παράστασης σου, «Crash» σημαίνει συντριβή.

Ναι και έχει να κάνει με τη συντριβή στη ζωή μας. Τη συντριβή των ονείρων μας. Είναι σοκαριστική η νέα εποχή, αλλά μέσα από την παράσταση προσπαθούμε να περάσουμε αισιοδοξία. Θα τα καταφέρουμε, δεν θα μας πάρουν και το γέλιο!

Είχες φέτος προτάσεις για τηλεόραση;

Οχι, αλλά όπως ξέρεις δεν γίνεται και κάτι. Κάποιες κωμωδίες έγιναν μόνο που εμένα δεν μ’ ενδιαφέρουν.

To ελληνοτουρκικό project πάγωσε οριστικά;

Τελείωσε αυτό. Κάναμε κάποια γυρίσματα, αλλά αφού δεν υπάρχουν λεφτά, τι να κάνουμε; Οι Τούρκοι στη συνέχεια έκαναν γυρίσματα μόνοι τους.

Φέτος βγήκαν «στον αέρα» ελάχιστα προγράμματα. Τι βλέπεις;

Δεν υπάρχει κάτι που να έχει ενδιαφέρον. Χαζεύω κάποιες εκπομπές και διαπιστώνω δυστυχώς πως η τηλεόραση είναι στα χειρότερά της. Λίγο χιούμορ υπάρχει στις εκπομπές κι αυτό κρύο. Συγχωνεύσεις προσώπων -εκεί που έβγαινε μια μόνη της τώρα βγαίνουν τέσσερις πέντε μαζί.

Δεν φοβάμαι τον χρόνο

Η μεσημεριανή μετακόμιση της Μενεγάκη πώς σου φάνηκε;

Πολύ έξυπνη. Είναι ένα κορίτσι που έχει την αποδοχή όλων. Της πάει!

Το νέο concept στην εκπομπή της Τατιάνας μοιάζει με την παράστασή σου. Μια γυναικοπαρέα σχολιάζει την επικαιρότητα. Σου αρέσει;

Μου αρέσει όταν υπάρχει μέτρο. Συμπαθώ τα συγκεκριμένα κορίτσια, απλώς θεωρώ ανόητες κάποιες αναφορές σε συγκεκριμένα θέματα. Θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστική γιατί πρόκειται για γυναίκες με προσωπικότητα και μπορούν να το πάνε πολύ πιο καλά.

Δεν φοβάμαι τον χρόνο

Σχολιάστηκαν αρνητικά τα όσα είπες στο πρωινό του ΑΝΤ1 σχετικά με την πρώην οικιακή σου βοηθό.

Είχαν δίκιο. Ηταν πρόκληση. Εγώ βέβαια το είπα γιατί ήμουν πολύ θυμωμένη εκείνη τη στιγμή. Οταν όμως ο κόσμος καίγεται, δεν μπορώ εγώ να μιλάω για τις Φιλιπινέζες. Εκτέθηκα, δικό μου λάθος.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ακούμε τίποτα για τα προσωπικά σου.

Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου.

Τι θα ήθελε πλέον από μια σχέση η Βάνα Μπάρμπα;

Εναν άνδρα αληθινό που θα είναι ο εαυτός του. Ενας άνθρωπος με προσωπικότητα και οντότητα. Οπως, όμως, ξέρεις αυτά έρχονται μόνα τους. Τώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα (γέλια).

Δεν φοβάμαι τον χρόνο

Εχεις ανασφάλειες;

Οπως όλοι μας. Για το αύριο του παιδιού, για τις βίαιες αλλαγές στη ζωή μας. Πρέπει πλέον να κάνουμε δύο και τρεις δουλειές για να επιβιώσουμε. Δεν είναι εύκολο.

Σε σχέση με την εικόνα σου;

Μου αρέσει. Εχω καλή σχέση με τον χρόνο, αν και με στεναχωρεί που δεν έχω τη δροσιά και την ομορφιά των προηγούμενων δεκαετιών. Δεν μπορώ να κάνω όμως κάτι. Μου αρέσει όμως γιατί όσο μεγαλώνεις, βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια.

Νέες συνάδελφοί σου μέσα σε δύο-τρεις εβδομάδες θεωρούν ότι κέρδισαν τον τίτλο του sex symbol…

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Βλέπεις εσύ καμία; Ολο το νέο star system γεμίζει για δύο-τρεις μήνες τα περιοδικά και στη συνέχεια χάνεται. Ερχονται και παρέρχονται. Δεν υπάρχει star quality. Υπάρχουν καλοί ηθοποιοί, ωραίες μουρίτσες, ωραία οπίσθια, αλλά δεν υπάρχει το περίφημο γκελ. Αυτό που μας έκανε κάποτε να λέμε «ουάου». Είναι δυστυχώς όλα κάτω του μετρίου!

Σε αναζήτηση στέγης βρίσκεται το Crash, το οποίο λόγω κρίσης αναπροσαρμόζεται. Από τα 21 άτομα που συμμετείχαν αρχικά τώρα θα είναι το πολύ 10! Οι παραστάσεις θα ξαναρχίσουν στα τέλη Γενάρη. Συμμετέχουν οι Ιωάννα Σουλιώτη, Ολγα Φαρμάκη, Θέλξη, Νάταλι Θάνου κ.ά.».

Πηγή: Έθνος και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα