banner ad

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΡΟΛΑΚΙΑ

. February 1, 2012 . 0 Comments

ΥΛΙΚΑ:
1 κονσέρβα ντομάτα
1/2 μοσχάρι νουά
κόλιαντρο
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
10 βερύκοκα ψιλοκομμένα
1/4 κούπας σταφίδες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 του γλυκού κύμινο
χυμό και ξύσμα από μισό λεμόνι
1 καρότο τριμμένο ή σε κυβάκια
λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζουμε τα φιλετάκια από το κρέας στερεώνοντάς τα με μια οδοντογλυφίδα. Σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο, προεραιτικά σβήνουμε με λίγο κρασί, τη ντομάτα και ένα ποτήρι κρασί. Τέλος σιγοβράζουμε για 40 λεπτά με μια ώρα.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *