ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Date

ΥΛΙΚΑ:
1 πανσέτα 1,5 κιλό
αλάτι, πιπέρι
μυρωδικά

ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα:
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
100γρ. – 150 γρ. μάυρη ζάχαρη
50 γρ. ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε την πανσέτα με καλό αλατοπίπερο και μυρωδικά. Τυλίγουμε με λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 2 ώρες ξεσκεπάζοντας και ψήνουμε μέχρι που να πάρει χρώμα. Στο τηγάνι που σωτάρουμε την πανσέτα προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και βράζουμε μέχρι να δέσει.

 

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα