ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ: “…ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ…”

Πριν από λίγες μέρες η Σοφία Βόσσου και η Sunny Μπαλτζή απομακρύνθηκαν ξαφνικά  από την εκπομπή «Μίλα» και την τηλεοπτική παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου. H διακοπή της συνεργασίας των δύο γυναικών, με το κανάλι,  έγινε μετά από απόφαση που πάρθηκε, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή, που ίσως ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Η Σοφία Βόσσου μετά την απομάκρυνση της από το «Μίλα» έδωσε μια αποκλειστική συνένετευξη στην Κατερίνα Μπούσιου και στο περιοδικό «Εγώ», όπου εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, μιλάει για το πως δούλεψε σε ένα concept διαφορετικό από αυτό που είχε αρχικά συμφωνηθεί και «ρίχνει τα βέλη της» προς την παραγωγή της εκπομπής αλλά και  στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη, γιατί η αποχώρηση μας από την εκπομπή ήταν αρκετά βίαιη και χωρίς νωρίτερα να έχουμε σχετική ενημέρωση. Δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς προέκυψε ώστε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την εκπομπή. Το αρχικό project της εκπομπής ήταν παρόμοιο με εκείνο του αμερικάνικου «The talk», όπου πέντε γυναίκες, η καθεμιά με τη δική της προσωπικότητα, το δικό της στυλ, σχολίαζαν και ανέλυαν επίκαιρα θέματα και καταστάσεις και είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν μεταξύ τους.»

«Δεν λειτούργησε καθόλου η αρχική ιδέα της εκπομπής, παρά μόνο τις πρώτες ημέρες. Μετατράπηκε στην πορεία, σιγά σιγά, σε κάτι εντελώς διαφορετικό, το οπολιο δεν είχε καμιά σχέση με αυτό το οποίο είχαμε κληθεί να κάνουμε. Ξαφνικά, η Sunny Μπαλτζή, με την τόσο σημαντική καριέρα της στη μουσική, μετατράπηκε σε ρεπόρτερ και η Μαρία Σταματέρη με την τόσο πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα αγοράς στα καταστήματα. Εγώ δε μετατράπηκα σε μαγείρισσα της εκπομπής.»

«Βεβαίως και έχω τσαλακώσει στο παρελθόν τον εαυτό μου. Στην εκπομπή, όμως δεν υπήρχε πουθενά ο εαυτός μου! Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κυρίες, τις συναδέλφους μου στην εκπομπή.»

«Είχα και είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας . Οι απαντήσεις που παίρναμε ήταν απλώς πως «η τηλεόραση δεν θέλει αυτά που λέτε». Όταν θέλεις να είσαι ευγενής, δεν απαντάς εκείνη τη στιγμή «και κάποιοι άλλοι ξέρουν τηλεόραση και πολύ νωρίτερα από εσάς»! Είχα αναρωτηθεί, επίσης, για ποιο λόγο, εφόσον με έχουν στην εκπομπή δεν με εκμεταλλεύονται. Να εκμεταλλευτούν την εμπειρία μου στη μουσική, να έχουμε μια ειδική ενότητα για τη  μουσική.»

«Θα περίμενε κανείς ότι, με εσάς και την κυρία Μπαλτζή, τουλάχιστον στο καλλιτεχνικό μουσικό κομμάτι, θα υπερτερούσατε ως εκπομπή».
« Μα εννοείται αυτό! Αλλά μας έλεγαν τη μια πως δεν «πουλάνε» οι τραγουδιστές και τη δεύτερη φορά πως δεν μπορούσαν να μας φέρουν ένα πιάνο στο studio. Μα δεν θέλαμε πιάνο! Δεν είχαμε ανάγκη να τραγουδήσουμε. Προτείναμε διάφορα πράγματα, αλλά τρώγαμε « πόρτα» σε ό,τι κι αν προτείναμε.»
«Με την κυρία Στεφανίδου που είναι αρκετά έξυπνη και πετυχημένη γυναίκα στο χώρο της τηλεόρασης, δεν συζητήσατε προσωπικά αυτές τις ανησυχίες σας ; H παρουσιάστρια έχει τον πρώτο λόγο σε μια εκπομπή.»
« Η Τατιάνα είχε μια αγωνία να πάει καλά αυτό το οποίο είχε επιλέξει να κάνει στην εκπομπή. Καταλαβαίνω αυτή την αγωνία της. Επέλεξε όμως, να κάνει μια συνεργασία με μια ομάδα γυναικών που δεν είναι μοντέλα ή δεν είναι σαν τις κοπελίτσες που τις βγάζουν απλώς για να φαίνονται στη τηλεόραση. Την έπιασε όμως, άγχος ότι δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα τηλεθέασης, γινόταν πανικός. Μια εκπομπή όμως, θέλει μεθοδικότητα και πίστη για να στηθεί. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, χωρίς να κάνεις παραλλαγές στην αρχική ιδέα, τότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνεις καθόλου.»
«Θεωρείτε πως δεν ήταν έτοιμη για μια τηλεοπτική συνύπαρξη και μάλιστα με τέσσερις ακόμη γυναίκες;»
« Πιστεύω πως ναι, δεν ήταν έτοιμη ούτε η Τατιάνα για τη συνύπαρξή μας ούτε η ομάδα της. Κάποια στιγμή, δεν ξέραμε τι εκπομπή είμαστε. Τη μια μέρα είμαστε κοινωνική εκπομπή, την άλλη μέρα είχαμε κηδείες, την άλλη μέρα είχαμε μόδα!».

Πηγή: entertv.gr