banner ad

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

. March 11, 2012 . 0 Comments

ΥΛΙΚΑ

2 τσιπούρες
1 lime
1 λεμόνι
Μυρωδικά
1 σκελ.σκόρδο
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα μυρωδικά με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, και το αλατοπίπερο στο μπλέντερ και γεμίζουμε την κοιλιά από τα ψάρια. Κόβουμε φέτες το lime και το λεμόνι. Απλώνουμε σε μια λαδόκολλα, βάζουμε από πάνω το ψάρι τυλίγουμε με την λαδόκολλα και στη συνέχεια με εφημερίδα και δένουμε με σπάγκο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220Oc για 40-50′.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *