banner ad

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: “…ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ…”

. March 27, 2012 . 0 Comments

Για όλους και για όλα μίλησε στο περιοδικό TV Zάπινγκ και στον Βασίλη Μπουζιώτη η Φαίη Σκορδά.

– Ποιο είναι το μυστικό που σας κάνει τόσο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό και που κάνει τα μηχανάκια της AGB να…τρελαίνονται με σας;

-Δεν νομίζω ότι υπάρχουν…συνταγές ή μυστικά. Πιστεύω ότι αυτό που βγάζει κάθε εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν… Δηλαδή με το πως είμαι εγώ, πως είναι ο Γιώργος, πως είναι η αρχισυντάκτριά μας,τα παιδιά, οι δημοσιογράφοι κλπ σαν άνθρωποι, σαν χαρακτήρες κι αυτό βγαίνει δίνοντας και την προσωπικότητα της εκπομπής. Αρέσει δεν αρέσει…

– Είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι… Και εσύ με τον Γιώργο και εσύ με τα υπόλοιπα παιδιά…

-Ναι. Είμαστε διαφορετικοί…

– Εγώ νομίζω ότι το μυστικό είναι πως είστε διαφορετικοί. Αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Δεν παίζετε κάτι άλλο από αυτό που είστε…

-Δεν μπορείς να παίξεις…

-Άλλοι παίζουν…

-Μέχρι πότε; Δεν θα φανεί;

-Στο τέλος ναι

-Εγώ νομίζω ότι ακόμα και στο βλέμμα φαίνεται. Δηλαδή δεν είναι μόνο αυτά που λες. Ακόμα και στο βλέμμα όταν λες κάτι φαίνεται η διαφορά.

– Σε …τρομάζει η Σάσα; Εγώ που σας βλέπω μερικές φορές τρομάζω

-Εγώ…όχι πια! Κοίτα,η Σάσα είναι έτσι, το ξέρεις. Άρα περιμένεις τα… πάντα. Δεν το κάνει για να το κάνει. Προχθές στο σπίτι κάναμε ένα φαγητό μεταξύ φίλων και είχε έρθει η Σάσα και έλεγε για το φαγητό, έλεγε για ένα φιλικό μας ζευγάρι που ήταν σπίτι και τι δεν έλεγε. Ακόμη κι αυτοί που δεν την ήξεραν, δεν παρεξηγήθηκαν. Γιατί είναι ο τρόπος της, είναι ο χαβαλές της και ήταν αυτή η πινελιά της παρέας που μας έκανε να περάσουμε πιο ωραία.

-Εσύ τους τραβάς και λιγάκι από το αυτάκι… Και στον Γιώργο περισσότερο!

-Κοίταξε, εγώ, ενώ είμαι αυθόρμητη έχω τις δεύτερες σκέψεις -και σαν άνθρωπος πάντα έχω τις δεύτερες σκέψεις. Είμαι του “πρέπει” χωρίς να χάνω βέβαια τον αυθορμητισμό μου. Δεν λειτουργώ με κουτάκια αλλά έχω μεγαλώσει με το πρέπει. Οπότε αυτό μου βγαίνει. Δεν …τραβάω κι αυτιά όμως!Προς Θεού . Είμαι πιο comme il faut απ’ ότι ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι πιο αυθόρμητος σε όλα του και δεν τον νοιάζει διόλου. Κι αναλαμβάνει και τις συνέπειες των όσων λέει.Είμαστε και διαφορετικοί ναι. Και αυτή η διαφορετικότητα κάνει πιο ενδιαφέρον το… πακέτο!

-Τι θα γίνει του χρόνου; Θα είστε και πάλι στο πρωινό του Mega ή όχι;

-Ελα ντε…

– Ο Γιώργος μου έλεγε ότι καταρχήν πρέπει να …υπάρχει πρωινή ζώνη, ότι εσείς δεν θέλετε να είστε πάλι μαζί, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση μπορεί να είστε πάλι…πακέτο!

-Αυτό που με τον Γιώργο συμφωνούμε, κι από την πρώτη στιγμή το λέγαμε είναι ότι δεν είμαστε το δίδυμο που ξεκινάει σαν δίδυμο και μένει σαν δίδυμο. Μπορούμε να δουλέψουμε και ξεχωριστά γιατί ξεκινήσαμε ξεχωριστά κάνοντας διαφορετικά πράγματα κι έχοντας δύο διαφορετικές πορείες. Δεν είμαστε το τηλεοπτικό δίδυμο που δεν μπορεί να συνεχίσει αλλιώς. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και πράγματα ξεχωριστά. Το ιδανικό θα ήταν αυτό. Όχι γιατί επαγγελματικά υπάρχει πρόβλημα απλώς γιατί και σαν ζευγάρι είναι δύσκολο. Και δεν θα είναι δύσκολο τα πρώτα δυο χρόνια . Οταν μου έγινε πρόταση, η πρώτη μου σκέψη, και στο λέω ειλικρινά, ήταν μήπως αυτό φθείρει τη σχέση μας. Που δεν έγινε όμως ευτυχώς. Και δεν έγινε γιατί είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω στη δουλειά. Αν όμως ήμασταν διαφορετικοί πάνω στη δουλειά μπορεί να υπήρχαν προβλήματα γιατί κακά τα ψέματα όταν πας σπίτι παίρνεις και τη δουλειά σου μαζί. Δεν γίνεται. Οσο και να κλείνεις αυτή την πόρτα τα μεταφέρεις στο σπίτι σου. Διανύουμε μια περίοδο όμως που είναι πολυτέλεια να κάνεις επιλογές και να απαιτείς πράγματα. Όλοι έχουμε κατεβάσει τους τόνους και από κει και πέρα επιλέγεις με τα δεδομένα που έχεις.

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Category: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *