banner ad

ΠΙΛΑΦΙ ΤΡΙΧΡΩΜΟ

. March 22, 2011 . 0 Comments

Υλικά:

* ρύζι βρασμένο σε ζουμί από παντζάρια

* ρύζι βρασμένο σε ζουμί από σπανάκι

* ρύζι βρασμένο σκέτο.

* Υπολογίστε 1 ποτήρι από το καθένα μαγειρεμένο με λίγο αλάτι.

 

Εκτέλεση:

Σε μιά φόρμα μπορούμε να βάλουμε άσπρο, κόκκινο και πράσινο ρύζι και όταν το ξεφορμάρουμε να έχουμε ένα τρίχρωμο. Κόκκινο το ρύζι γίνεται και με σάλτσα ντομάτας. Το τρίχρωμο πιλάφι μπορούμε να το σερβίρουμε σκέτο ή με μιά σάλτσα.

Είναι ένα πανεύκολο αλλά πολύ εντυπωσιακό πιάτο.

 

Πηγή: greekcook.com

 

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *