ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Date

ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. φυτίνη
120 γρ. χυμός πορτοκαλιού
50 γρ. κονιάκ
50 γρ. γάλα
2 αυγά
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 βανίλιες
1/2 κ. γλυκού σόδα
1/2 κ. γλυκού σόδα
1/2 κ. γλυκού μπεϊκιν πάουτερ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό για το άλοιμα
1 πρέζα αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Φυτίνη και ζάχαρη στο μίξερ ρίχνουμε το μισό αλεύρι και όλα τα υλικά μόλις αφρατέψει η φυτίνη. Βγάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και πλάθουμε κουλουράκια και ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

 

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα