ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Σκάνδαλα, σκάνδαλα, και τα μυαλά στα σκάνδαλα. Οικονομικά σκάνδαλα. Για τα άλλα, δεν μας πέφτει λόγος. Συνήθως «πίπτει ράβδος» μεταξύ των εμπλεκομένων.
Χρηματιστήριο 1999. Ανοδος και πτώση. Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ άλλαξαν χέρια, κανείς δεν μίλησε για τις αυτοκτονίες μικροεπενδυτών. Φούσκα ήταν και πέρασε ατιμωρητί. Σκάνδαλο Siemens. Λέμε και καμία μαλακία να γελά ο Χριστοφοράκος. Δομημένα ομόλογα. Και συ λαέ δομημένε, μην ξεχνάς την JP Morgan. Σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου. «Εφραίμ, Εφραίμ, Εφραίμ δεν σε λένε, κελιά, κελιά, κελιά δεν σε κλαίνε, Εφραίμ εσύ σούπερ ηγούμενε». Τελικά έφαγαν της Παναγιάς τα μάτια αλλά με θαύμα της Παναγίας… άντε γεια.
Σκάνδαλο Κοσκωτά. ΟΚ πήγε φυλακή. Τα πάμπερς όμως ακόμα γυρνάνε ελεύθερα σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα. Σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου. Το μισό έχει παραγραφεί από χρόνια. Το άλλο μισό… μετά τις εκλογές. Το τότε ΚΥΣΕΑ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Δεν είναι τυχαίο ότι τον έβαλαν στο κελί του Εφραίμ. Μόνο εκεί κάνει θαύματα η Παναγία σύμφωνα με τον ηγούμενο Proton Bang. Σιγά μην είναι και δεύτερον. Φασκελοκουκούλωστα. Τσουκάτος. Για το κόμμα ρε γαμώτο. Μαντέλης. Τέλι, τέλι, τέλι. Βόμβα στο Δήμο Ζακύνθου, ο δήμαρχος φυλακή, τα λεφτά όμως; Αντε καλέ. Για μερικά ψωροεκατομμύρια πώς κάνετε έτσι;
Σκάνδαλα στο ΙΚΑ… μίκα… σύκα. Κάθε νομός και ΙΚΑ κάθε ΙΚΑ και σκάνδαλο. Είναι πολλά τα λεφτά Λοβέρδε.
Ποιος θυμάται την Κτηματικη; Ούτε καν οι αδελφοί Παπανδρέου. Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο. Ψάχνουν τρόπο να φέρουν πίσω τον Ψωμιάδη. Μια χαρά είναι εκεί ο άνθρωπος. Ασε που δεν υπάρχει κελί στο μπόι του. Εκκλησιαστικά σκάνδαλα με πλαστές δωρεές σε εκκλησίες και μοναστήρια. Α πα πα, θα πέσει φωτιά να με κάψει. Παραδικαστικό παραεκκλησιαστικό κύκλωμα, συμμορίες της νύχτας. Καληνύχτα μας. Μαϊμού τυφλοί. Συνεχίζουν να παίρνουν το επίδομα. Φαντάζομαι έως τις εκλογές.
«Πόθεν έσχες» πολιτικών. Καλά, να ζήσω τουλάχιστον έως τις εκλογές. Ολυμπιακοί Αγώνες. Ε… πεινούσαν οι άνθρωποι. Κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα. Ατιμώρητα και ξεχασμένα. Υπνον ασκανδάλιστον κύριοι…