ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΚΟ!

Στόκο. Αυτό με θεωρούν. Ολοι. Ή μήπως είμαι; Στόκος; Τόκος πάντως δεν είμαι. Ούτε καν επιτόκιο. Αρα… στόκος. Εδώ που είμαστε ας κάνει κυβέρνηση όποιος περάσει πρώτος. Γιατί και με αυτές τις εκλογές, πάλι δεν θα θέλει κανείς να κάνει κυβέρνηση. Το έχω δει το έργο. Οπως είδα και τις λυπητερές μου. Διότι τώρα που είδα τι μου ζητούν να πληρώσω, κι επειδή δεν έχω τέτοια ποσά, θα τους δώσω τα γνωστά.
Είστε τρελοί; Τη βλακεία σας θα πληρώσω εγώ; Πώς μου τα στέλνετε έτσι μαζεμένα; Είναι δυνατόν όλα μαζί; Και μετά με τρομάζετε ότι θα μου πάρει το σπίτι ο Τσίπρας. Αμα γίνει κυβέρνηση, άμα λευτερωθεί η Κρήτη. Ναι, αλλά τώρα θα μου το πάρει η παρούσα κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Το είπαν ξεκάθαρα. Κατάσχεση. Σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από αυτούς; Είτε ο Τσίπρας μου το πάρει είτε ο υπηρεσιακός, στους Γερμανούς θα καταλήξει το σπίτι. Είναι από καιρό έτοιμα τα κοράκια.
Εχουν σημαδέψει τα σπίτια που θέλουν. Ο Τσίπρας δηλαδή, άμα μου πάρει το σπίτι λόγω αδυναμίας πληρωμής, τι θα κάνει, θα το πουλήσει σε Αφγανούς και γω θα είμαι ικανοποιημένος γιατί το πήρε ο λαθρομετανάστης και όχι η κόρη του Χίτλερ; Πάμε καλά; Πάμε κατά διαόλου. Καλημέρα Κόλαση. Κι επειδή παραμένω στόκος στο μυαλό των πολιτικών, μου παρουσιάζουν δέσμες μέτρων.
Ξαφνικά, όλοι θέλουν επαναδιαπραγμάτευση Μνημονίου. Μέτρα για να κοπεί η φτώχεια. Μέχρι και ο Βενιζέλος. Βλέπετε, πριν ήταν ο κακός Γιωργάκης και ο άθλιος Παπαδήμος. Δεν του επέτρεπαν να εκφραστεί. Τώρα που έμειναν 13% και ο κούκος έχει πρόγραμμα. Και γω έχω τον διάολο μέσα μου. Μέχρι ο Σαμαράς «τα πήρε»! Θα μας βγάλει από τη φτώχεια. Με τη μόνη διαφορά ότι όλοι έχουν απλώς προτάσεις. Θα προτείνουν και, αν δεχτούν, που δεν θα δεχτούν, θα σωθούμε.
Σιγά μη σωθούμε. Επειδή είπε ο εκπρόσωπος της Λαγκάρντ «είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε με τη νέα κυβέρνηση». Τι είναι αυτό; Νέο κόμμα; Ν.Κ. Νέα Κυβέρνηση. Στόκος αγαπητοί. Αυτό είμαι για τους πολιτικούς. Η σαρξ πρόθυμος, το πνεύμα στόκος.

Μη φωνάζετε «βοήθεια», η Αστυνομία έμεινε από αφτιά.

ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΣΗ
Αμεσος Δράση ήταν παλιά. Δεν φταίει αυτή, το Μνημόνιο την κατάντησε έτσι. Την Αστυνομία γενικώς. Αστηνπαρανομία έγινε. Ασε την παρανομία στην ησυχία της.
Διότι τι να σου κάνει το όργανο με τέτοιο μισθό; Να πεθάνει για να μη σε σκοτώσει εσένα ο κακοποιός; Οχι δα. Επειτα δεν ξέρει και πολλά από όπλα. Κοπήκανε οι ασκήσεις σκοποβολής. Μην κοιτάς στις πορείες. Εκεί όλο και κάποιον θα πάρει η σφαίρα, το δακρυγόνο έστω. Αμα είσαι εσύ και ο κακοποιός και χτυπήσει ο ανεκπαίδευτος εσένα, θα βρει τον μπελά του. Που και τον κακοποιό να χτυπήσει, πάλι τον μπελά του θα βρει. Μύλος η υπόθεση. Αυτά, βεβαίως, τα γνωρίζουν οι κακοποιοί. Παράδεισος η Ελλάδα. Πάμε να τους τα πάρουμε πριν τους τα πάρουμε πριν τους τα πάρουν οι δανειστές.
Δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Να μου τα πάρει η Μέρκελ ή να μου τα πάρει ο ληστής; Εν μέσω δύο ληστών βρίσκεσαι. Μύλος ξανά. Και πες ότι συλλαμβάνουν τους ληστές. Να τους πάνε πού; Το αδιαχώρητο στις φυλακές. Να τους ταΐσουν τι; Δεν είναι να πεις τους χώνω στο κελί και τελείωσε. Θα έρθουν μετά οι Ευρωπαίοι με τις ευαισθησίες τους να σε κολλήσουν στον τοίχο. Πεθαίνουν της πείνας οι κρατούμενοι. Μα… και γω πεθαίνω της πείνας. Αλλο εσύ. Αλλο εγώ το άλογο.
Τι κάνουμε τώρα; Περιμένουμε τη σειρά μας. Τουλάχιστον να μας προειδοποιούν. Αύριο θα σας κλέψουμε. Ν’ αφήσουμε πάνω στο τραπέζι λεφτά και τιμαλφή, ταπεράκια με φαγητό και παραγγελίες δεχόμαστε. Τι φαΐ θέλετε, κύριε κλέφτη; Γεμιστά; Με κιμά ή ορφανά; Ορφανά στους πέντε δρόμους καταντήσαμε.

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Είναι κι αυτά τα σύνορα που μας δυσκολεύουν. Χάσαμε και τον Παπουτσή γαμώτο. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το κοτετσόσυρμα στον Εβρο. Δραπετεύουν οι Ελληνες προς Ευρώπη. Ξέρω, και μεις Ευρώπη είμαστε. Στο χάρτη. Διότι η Λαγκάρντ όσο μένει αξύριστη, Νιγηρία και πολύ μας πάει.
Ανησυχεί η άλλη Ευρώπη. Κυρίως η γερμανόφωνη. Σου λέει, άμα στις εκλογές βγει αυτό που δεν θέλουμε να βγει, θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα βγει και ο Ελληνας να πάει αλλού, θα βγει και ο λαθρομετανάστης. Αρα, δύο οι λαθρομεταναστευτικές κοινότητες. Οι Ελληνες και οι «άλλοι».
Τρόμαξαν. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν όλη την Ευρώπη… Ελλάδα. Εδώ έκαναν το κέντρο της Αθήνας Καμπούλ. Κατσαρίδες μας θεωρούν. Λόγω προσαρμοστικότητας. Θα τα κλείσουν τα σύνορα. Ούτε στα Σκόπια στο καζίνο δεν θα μπορείς να πας. Ούτε στη Βουλγαρία για φτηνό ψωμί. Αποκλεισμός. Και όσο ασχολούνται με μας δεν βλέπουν τα δικά τους χάλια. Συμφωνώ ότι όλη η Ευρώπη θα γίνει Ελλάδα. Με μια διαφορά: Οι Ευρωπαίοι κάνουν τις χώρες τους Ελλάδα. Και δίχως Τσίπρα, δίχως Γιωργάκη, και λοιπούς δημοκρατικούς φωστήρες.

ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Μετά από αυτά καταλαβαίνεις γιατί αντιμετωπίζουμε πλέον έτσι τους πολιτικούς με τις κωλοτούμπες τους και τα τσαλιμάκια τους. Είναι κάποιος ο οποίος σε 16 χρόνια άλλαξε 8 κόμματα προκειμένου να εκλεγεί. Θα μου πείτε, εδώ η Κατσέλη πήγε Τσίπρα. Τα χίλια δίκια. Κι έκανε και κόμμα πριν. Κόμματο όμως δεν τη λες.
Αυτός λοιπόν, δεν θα γράψω όνομα γιατί καλό θα του κάνω, ξεκίνησε ΔΗΚΚΙ. Επαθε Θεία καταδίκη, πήγε ΠΑΣΟΚ. Μετά δοκίμασε Νέα Δημοκρατία. Δεν είδε Θεού πρόσωπο, θυμήθηκε ότι είναι θεούσος ο Παπαθεμελής, πήγε στο κόμμα του. Στο κομματάκι του έστω. Μετά, ξανά μανά ΠΑΣΟΚ, «συγγνώμη μπερδεύτηκα», είπε, και πήγε Ν.Δ. Ωσπου δέθηκε στο Αρμα Πολιτών του Σαμαρά. Οταν όμως είδε ότι πρέπει να κάνει τον… Μπεν Χουρ στις αρματοδρομίες άρχισε να «φλερτάρει» Κουβέλη, αλλά συγχρόνως έφτιαξε κι ένα δικό του κόμμα για ώρα ανάγκης. Μέχρι το κόμμα του εγκατέλειψε και, ω του θαύματος, εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους.
Δεν έχω τίποτα εναντίον του και μπράβο του για το πείσμα του και την επιμονή του. Τα κόμματα όμως… όποιος περάσει του λένε… «περάστε»;

ΘΕΟΚΟΥΛΑ
1) Παπανδρέου: «Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα». Φυσικά εσύ είσαι το πρόβλημα. Ακόμα…
2) Φαρμακεία: Παρακαλώ μην αγγίζετε.
3) Ο Πάγκαλος παίζει με το Twitter. Ζητά από κει μέσα ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Κάποιος να του πει ότι μέσω Twitter και πίτσες μπορεί να παραγγείλει.
4) Πολλοί και μικροί σεισμοί καθημερινά. Προφανώς, ο μεγάλος θα γίνει 17 Ιουνίου.
5) 5,2 δισ. δώσαμε για φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Και λίγα δώσαμε για να τιμήσουμε τη «Δωρεάν Παιδεία».
6) Κόβονται οι αναπηρικές συντάξεις που εκδόθηκαν από τον Ιούλιο του 2010 και μετά. Αυτοί που πήραν πριν το 2010; Πάλι θα τη γλιτώσουν οι πολιτικοί που υπέγραφαν αναπηρικές αντί ψήφων!