Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΟ “ΟΛΑ12”

Τις αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία ξεδίπλωσε ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή “ΟΛΑ 12”! Από την Κέρκυρα, την πρώτη του συμμετοχή στο θέατρο και το τραγούδι και φυσικά τον αθλητισμό. “Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Διαβίωσης μέχρι προσωπικά, ενδοοικογενειακά, όπως όλα τα σπίτια έτσι ; Ό,τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και για τα κακά, οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές ημέρες. Μέρες που δεν υπήρχε θέρμανση, δεν υπήρχε όσο φαγητό χρειαζόταν. Υπήρξε περίοδος που έλειπαν τα βασικά. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι είναι άσχημη η κατάσταση.

Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν…”

Μίλησε και για την συναυλία που τον στιγμάτισε στην “πράσινη γραμμή” στην Κύπρο…

“Με είπαν προδότη και με πείραξε. Μπορεί η ημερομηνία να μην ήταν σύμπτωση, μπορεί όντως να ήταν στημένο…”. Έφυγα για 6 μήνες, πήγα στην Αμερική. Τότε έκανα κάτι πολύ σωστό κατά τη γνώμη μου. Στις συναυλίες τρώγαμε αυγά, πέτρες, ντομάτες, από ανθρώπους που μαζευόντουσαν απ’έξω. Μέσα όμως, ο κόσμος τραγουδούσε”.

Tι λέει για την πολιτική ; Τι θέλει να ακούσει από τους πολιτικούς και γιατί τους κατηγορεί ;

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ξεκάθαρη άποψη και για την πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα οργισμένους με την τακτική των Ελλήνων πολιτικών που δεν λένε στους πολίτες την αλήθεια και όπως λέει “νομίζουν ότι είμαστε παιδάκια…”: “Όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι είμαι κοντός. Άκουγα ότι είμαι γλυκό παιδί και ότι έχω ωραίο χαμόγελο. Αυτό θυμάμαι”.

Ακόμα και ο Σάκης Ρουβάς είχε φάει μια…χυλόπιτα!

Εγώ τότε ήμουν πολύ συναισθηματικός και το πίστευα ότι ήμουν πολύ ερωτευμένος. Εκείνη έβλεπε το “Τόλμη και Γοητεία” και έλεγε “τι ωραίο που είναι αυτό”!

“Τι σου αρέσει σε μια γυναίκα τελικά…”;

“Μαρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι γενικά. Δεν ξεχωρίζω κάτι που μου αρέσει σε μία γυναίκα. Την εμπειρία που έχουν φίλοι μου, μουσικοί και άλλοι που βγαίνουν σε μπαρ, δεν την είχα ποτέ. Η σχέση μου με τις γυναίκες και το κοινό ήταν πάντα διαφορετική. Από 18 χρονών ήταν έτσι. Ήταν άλλου τύπου οι σχέσεις μας. Πάντα χρειαζόμουν να υπάρχει μια σπίθα”.

Πηγή: zappit