banner ad

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

. June 11, 2012 . 0 Comments

ΥΛΙΚΑ:
6 κολοκυθάκια μέτρια
250 γρ. μανιτάρια
250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
250 γρ. τυρί τριμμένο
1 αυγό
ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί
σάλτσα ντομάτας
200 ml νερό
σέλερυ
2 κρεμμύδια/4 σκελίδες σκόρδο
δενδρολίβανο/ρίγανη/θυμάρι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και ψιλοκόβουμε το εσωτερικό. Σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και το σέλερυ για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τα αυγό και το μισό τυρί. Γεμίζουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε την ντομάτα στο ταψί και το νερό. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί πάνω από τα κολοκυθάκια και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 190 βαθμούς.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *