ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. μπεϊκον
400 γρ. τυρί
1 φύλλο κρούστας
2 πράσσα
θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΥΛΙΚΑ για τη γέμιση:
200 γρ. γιαούρτι
330 γρ. γάλα
3 αυγά
αλατι, πιπέρι
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και αφήνουμε στην άκρη. Σωτάρουμε το μπεϊκον και το πράσσο και αφήνουμε και αυτό στην άκρη. Στη συνέχεια αλοίφουμε το φύλλο με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μπεϊκον, το πράσσο και το τυρί. Τέλος ρίχνουμε από πάνω τη γέμιση και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.