Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Date

O Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο πλατό της “Μεσημεριανής Μελέτης” και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της για την προσωπική του ζωή, τη σχέση με τον πατέρα του, την δουλειά του και τις κακές κριτικές που τον αφορούν.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι είχε ξεκινήσει ψυχοθεραπεία κάποια χρόνια πριν, τονίζοντας πως αυτή τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον χαμό των αγαπημένων του παππούδων: “Είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα για τον εαυτό μου. Είχα ξεκινήσει όταν ήμουν στον “Όμορφο κόσμο” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (…) Πέρασαν τα χρόνια και όταν έφυγαν οι παππούδες μου τόσο άσχημα και τόσο γρήγορα και είχα ρίξει όλη τη δύναμη στην μητέρα μου για να μπορέσει η ίδια να σηκώσει το βάρος (…) κατάλαβα ότι εγώ τελείωσα, ήμουν σε ένα μαύρο δωμάτιο, δεν καταλάβαινα που βρίσκομαι και δεν μπορούσα να πιαστώ από πουθενά. Χάθηκε όλη η καθημερινότητά μου”.

 

Όσο αφορά την σχέση με τον πατέρα του (στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε δηλώσει πως επιθυμεί να δουλέψει την σχέση μαζί του), ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε: “Δεν έχω προλάβει ακόμα (να δουλέψω τη σχέση). Έχω κάνει 2-3 βήματα. Και θέλω και πρέπει. (…) Ο παππούς μου έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, αναπλήρωσε τεράστιο κενό να είναι και πατέρας μου, γι’ αυτό όταν έφυγαν ένιωσα ότι έφυγαν οι γονείς μου”.

 

Τέλος, σε εκείνους που τον παρουσιάζουν δύσκολο συνεργάτη, απάντησε χωρίς περιστροφές: “Είμαι. Είμαι πολύ απαιτητικός γιατί δεν θέλω κανείς να πει ότι τον κοροϊδεύω – έχω ένα θέμα με αυτό, όπως και στην παράσταση, έχουμε κάνει πολύ προσεχτική δουλειά, δεν θέλω κανένας να γυρίσει και να πει για ξεπέτα ή για αρπαχτή. (…) Θέλω όλα να είναι πολύ προσεχτικά. Εγώ δίνω το 100% του εαυτού μου σε οποιαδήποτε δουλειά αναλάβω και δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος πρέπει να δώσει το 40”.

ΠΗΓΗ ypiii.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

Περισσοτερα
αρθρα