Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ”

Κυριολεκτικά μες στην καλή χαρά εμφανίστηκε η Άννα Βίσση στην τελευταία, για τη φετινή σεζόν, εκπομπή της κουμπάρας της, Ναταλίας Γερμανού στον Alpha!

Η Άννα, όπως πάντα, ευδιάθετη και χαμογελαστή μίλησε για όλα, αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και τραγούδησε με τη συνοδεία ενός πίανου και μιας κιθάρας! Όλα αυτά ήταν αρκετά για να απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης του “Μες στην καλή χαρά“, που έφερε 22,2 στο σύνολο και 29,4 στα νεανικά κοινά!

Μεταξύ αυτών που μάθαμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν η αλλαγή ημερομηνίας για την κυκλοφορία του νέου maxi single της Άννας με το περιοδικό “Τηλεθεατής“, τους σταθμούς της καλοκαιρινής της περιοδείας, τα επαγγελματικά σχέδια της για την επόμενη χρονιά, γιατί θεωρεί ότι (αναλογικά) έχει κάνει μεγαλύτερη καριέρα από τη Madonna, αλλά και για το γάμο του γείτονά της!

Με λίγα λόγια…

– Το maxi single θα περιέχει τελικά 6 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα (τα 5 που ξέραμε και ένα remix του “τραγουδιού “Βενζίνη”) και 2 βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία της Μυρτώς Κοντοβά και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Ιουλίου με το περιοδικό “Τηλεθεατής“!

– Οι σταθμοί της καλοκαιρινής της περιοδείας είναι: Κέρκυρα (21/07 @ White Pearl Summer Club), Κεφαλονιά (04/08 @ Δημοτικό Στάδιο Αγίου Αντωνίου, Ληξούρι), Κύπρος (08/08), Στυλίδα (10/08), Κατερίνη (11/08), Αρχαία Ολυμπία (13/08 @ Θέατρο Ολύμπια), Σύρος (16/08), Ξυλόκαστρο (18/08), Μύκονος, Μυτιλήνη, Καλαμάτα, Πάτρα, Χίος! (Κάποιες από τις ημερομηνίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα και ενδέχεται να αλλάξουν).

Οκτώβρη με Δεκέμβρη θα κάνει κάποιες εμφανίσεις, αλλά δεν είπε περισσότερες λεπτομέρειες.

– Τον Μάρτιο του 2013 θα ανεβάσει ξανά τους “Δαίμονες” στο “Πάλλάς” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Τα υπόλοιπα ακούστε τα από το στόμα της Άννας στο παρακάτω βίντεο: