ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ο Ziona Chana είναι επικεφαλής της μεγαλύτερη οικογένειας και λέει ότι είναι «ευλογημένος» να ζει μαζί με τις 39 συζύγους του!!!

Ο «ευτυχισμένος» σύζυγος όμως έχει επίσης 94 παιδιά, 14 νύφες και 33 εγγόνια.

Ζουν σε ένα κτήριο, τεσσάρων ορόφων ανάμεσα στους λόφους του χωριού Baktwang στο ινδικό κρατίδιο του Mizoram.

Ο κ. Chana είπε ο Ήλιος: «Σήμερα νιώθω σαν ειδικό παιδί του Θεού. He’s given me so many people to look after. Είναι μου έδωσε τόσα πολλά άτομα για να δούμε μετά.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο να είμαι ο άντρας 39 γυναικών και επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο.”

Η οικογένεια είναι οργανωμένη με σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία, με την «αρχαιότερη» γυναίκα του την Zathiangi να έχει την πλήρη οργάνωση των υπόλοιπων γυναικών έτσι ώστε να εκτελούνται σωστά οι δουλειές του νοικοκυριού όπως ο καθαρισμός, το πλύσιμο και η προετοιμασία των γευμάτων.

Συμπτωματικά, ο κ. Chana είναι επικεφαλής μιας αίρεσης που επιτρέπει στα μέλη να έχουν όσο πιο πολλές συζύγους επιθυμούν.

Μάλιστα παντρεύτηκε δέκα γυναίκες μέσα σε ένα χρόνο, όταν ήταν στην παραγωγική του περίοδο, και πλέον απολαμβάνει το δικό του διπλό κρεβάτι ενώ οι γυναίκες του κοιμούνται σε κοινόχρηστους κοιτώνες.

Κρατάει τις νεαρές γυναίκες σε δωμάτια κοντά σε αυτόν , ενώ οι γηραιότερες μένουν ακόμα και σε διαφορετικό όροφο από εκείνον, ενώ υπάρχει και σύστημα για να κοιμάται εκ περιτροπής με τις συζύγους του.

Πηγή: www.7news.gr