banner ad

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΨΗΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

. September 23, 2012 . 0 Comments

Η υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ψησίματος καραμελώνει γρήγορα τα φυσικά γλυκαντικά της ντομάτας και τις αφήνει ελαφρώς «καμμένες» αλλά ζουμερές, με την πιο πλούσια γεύση που έχετε δοκιμάσει. Για να το πετύχετε αυτό, λοιπόν:

  • Κόψτε κάθε ντομάτα στα δύο και βάλτε τις σε λαδόκολλα με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Αφήστε τις να σταθούν για μισή ώρα.
  • Ζεστάνετε ένα ταψί σε μέτρια φωτιά το οποίο θα έχετε ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής. Μεταφέρετε εκεί τις ντομάτες και ψήστε τις στο γκριλ για 5 λεπτά. Αναποδογυρίστε τις και ψήστε τις για άλλο 1 λεπτό, ή μέχρι να αρχίσουν να μαυρίζουν. Αποσύρετέ τις από το ταψί και αφήστε τις να κρυώσουν για 5 λεπτά
  • ΠΗΓΗ.Queen.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *