Η ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

“Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο! … Ξαφνικά σταμάτησαν όλα!” – Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στο Μες στην Καλή Χαρά και μίλησε πρώτη φορά για το χαμό της μητέρας της την περασμένη άνοιξη.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για το καλοκαίρι που πέρασε, είπε: “Νομίζω ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου! Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο! Δεν είχα προλάβει ούτε να στενοχωρηθώ, ούτε να πενθήσω (λόγω δουλειάς)… ήρθε το καλοκαίρι και ξαφνικά σταμάτησαν όλα”…

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως το διάστημα που ακολούθησε μετά το θάνατος της μητέρας της ήταν πολύ δύσκολο, επειδή έπρεπε να δείχνει κάθε μέρα, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, ότι είναι χαρούμενη. όταν πήρε άδεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές… “τρόμαξα! Αισθάνθηκα ότι δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πήρα το πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα”.

Η ίδια δήλωσε πως ακόμα δεν αισθάνεται καλά και πως έχει απευθυνθεί σε ειδικούς γι’ αυτό. “Έχω γίνει πια πολύ αντικοινωνική κι επιφυλακτική. Έχω δώσει στον εαυτό μου ένα διάστημα να είμαι πεσμένη”.

Πηγή: zappit