ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ: “…ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΒΙΤΣΑ…”

Η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, μιλά στο entertv.gr για τη  συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, το πως εξηγεί στον γιο της τι συμβαίνει με την οικονομική κρίση και το πως διαχειρίζεται τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, ενώ, αποκαλύπτει και με ποιόν είναι ερωτευμένη!

Μίλησε μου για τη συνεργασία σου με τον Σάκη Ρουβά. Τι θα δούμε επί σκηνής;

Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα. Μπορώ να σου πω ότι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με έχει κάνει να ξετυλίξω έναν άλλο εαυτό. Υπάρχει έντονα η θεατρικότητα στο πρόγραμμα. Θα δούμε ένα καμπαρέ. Έχει πολύ κόκκινο χρώμα, ερωτισμό και θα με δείτε να χορεύω καμπαρέ…και, φυσικά, συναντιόμαστε πολλές φορές με τον Σάκη επί σκηνής. Είμαι σαν τις Ρουβίτσες κι εγώ. Είμαστε σε συζητήσεις με τη νέα δισκογραφική μου εταιρεία, την Platinum και ετοιμάζουμε και καινούργια τραγούδια.

Η οικονομική κρίση σε έχει επηρεάσει;

Σαφώς! Οτιδήποτε περιττό, έχει κοπεί, είτε αυτό αφορά το παιδί, είτε αφορά εμένα. Η εποχή είναι πολύ δύσκολη.

Πως το εξηγείς, όμως, όλο αυτό στο παιδί σου, δεν είναι δύσκολο;

Όχι, είναι εύκολο. Του έχω εξηγήσει πως πρώτα πρέπει να ρωτάει: «Μαμά, έχεις λεφτά να μου το πάρεις αυτό;». Του εξηγώ πως όταν κάτι δεν είναι απαραίτητο στη ζωή μας, δεν θα το αγοράσουμε. Είναι αρκετά μεγάλος πλέον και μπορεί να το καταλάβει.

Στο μαγαζί έχετε προσαρμόσει τις τιμές σύμφωνα με την κρίση;

Όσον αφορά τη νύχτα και τα μαγαζιά, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό που έχουμε ετοιμάσει αξίζει, οι τιμές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ο κόσμος θα περάσει πάρα πολύ καλά.

Πως χειρίζεσαι τη δημοσιότητα στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές σου;

Τις όμορφες τις χειρίζεσαι πιο εύκολα. Όταν είσαι σε μια καλή φάση,  αισθάνεσαι πιο ανοιχτός και απελευθερωμένος, δεν σε νοιάζει και τίποτα. Δεν είναι το ίδιο στα δύσκολα. Δεν είναι όλα για κοινή χρήση, πάντα. Κάποια πράγματα είναι τελείως προσωπικά. Ο καθένας μας, άλλωστε, χρειάζεται το  χρόνο του.  Εγώ, για παράδειγμα, μια χαρά το καταφέρνω αυτό. Απλά, όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, καλό είναι-και το λέω πολύ γενικά – να προσέχουμε τι γράφουμε.

Είσαι ευτυχισμένη; Είσαι ερωτευμένη;

Ερωτευμένη είμαι πάντα. Είμαι ερωτευμένη με τον Σάκη, όπως όλες (γέλια). Δεν είναι απαραίτητο να είμαι με κάποιον άντρα, νιώθω ερωτευμένη μ’  αυτή τη συνεργασία μου.

Έχει υπάρξει κάποια κίνηση  θαυμαστή σου που να τη  θυμάσαι έντονα;

Πολλά και διάφορα, αλλά αυτό που με ξένισε λίγο έχει να κάνει  με ένα τατουάζ…

Πηγή: entertv και στη δημοσιογραφο  Έλενα Πολυκάρπου