banner ad

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

. March 29, 2011 . 0 Comments

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

από την  ΕΛΕΝΗ ΖΙΑΚΑ.

 

Υλικα:

1 ποτηρι ελαιολαδο

1 ποτηρι πορτοκαλαδα

1 ποτηρι ζαχαρη

1,5 κουταλακι γλυκου κανελα

λιγο λικερ

ξυσμα 1 πορτοκαλιου

1 κουταλακι σοδα

900 γρ αλευρι

Ανακατευεις σε μια λεκανη πρωτα τα υγρα υλικα και ολα τα υπολοιπα αφηνοντας τελευταιο το αλευρι,και ζημωνεις μεχρι να γινει ενας ωραιοτατος πηλος…..λογω σοδας,θα φουσκωσει η ζυμη,οποτε παρτε λιγη ζυμη για καθε κουλουρακι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στουσ 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Καλη επιτυχια!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *