ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
από την ΕΛΕΝΗ ΖΙΑΚΑ.
1 ποτηρι ελαιολαδο
1 ποτηρι πορτοκαλαδα
1 ποτηρι ζαχαρη
1,5 κουταλακι γλυκου κανελα
λιγο λικερ
ξυσμα 1 πορτοκαλιου
1 κουταλακι σοδα
900 γρ αλευρι
Ανακατευεις σε μια λεκανη πρωτα τα υγρα υλικα και ολα τα υπολοιπα αφηνοντας τελευταιο το αλευρι,και ζημωνεις μεχρι να γινει ενας ωραιοτατος πηλος…..λογω σοδας,θα φουσκωσει η ζυμη,οποτε παρτε λιγη ζυμη για καθε κουλουρακι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στουσ 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Καλη επιτυχια!
Category: ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ