banner ad

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

. February 28, 2011 . 0 Comments

Χοιρινή Τηγανιά

Συστατικά

1 κιλο χοιρινο (κιλοτο)

ελαιολαδο (για το κρεας)

μανιταρια

σπορελαιο (για τα μανιταρια)

ενα κουτι κρεμα γαλακτος

αλατι

πιπερι

Οδηγίες

Βαζουμε το λαδι σ’ενα τηγανι και οταν ζεσταθει αρκετα ριχνουμε μεσα το κρεας. Γυριζουμε ταχτικα το κρεας μεχρι να μαλακωσει σχεδον. Αλατοπιπερωνουμε και το αφηνουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας καλα.

Εν τω μεταξυ σ’ενα αλλο τηγανι βαζουμε το σπορελαιο και ροδοκοκκινιζουμε τα μανιταρια. Οταν ειναι ετοιμα τα ριχνουμε στο κρεας και τα ανακατευουμε να ενωθουνε μεταξυ τους. Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε να ενσωματωθουνε ολα τα υλικα μαζι.

Τα ανακατωνουμε μεχρι να πηξει η κρεμα γαλακτος, (οχι τελειως γιατι οσο παραμενει πηζει) και ειναι ετοιμο να το σερβιρουμε.

Από τη Βέφα Αλεξιάδου.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *