banner ad

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

. January 11, 2013 . 0 Comments

1Ελαφριά και κατάλληλη για όλες τις ώρες

ΥλικάΓια 2-4 άτομα

1 ώριμο αβοκάντο
1 πορτοκάλι
1 μαρούλι
Λίγη ρόκα
1 καρότο τριμμένο
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το στύβουμε και χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές της σούπας για τη βινεγκρέτ. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακινούμε καλά σε ένα βαζάκι ώστε να αναμιχθούν τα υλικά.

Τοποθετούμε τα φύλλα του μαρουλιού, τη ρόκα, το καρότο, το κομμένο αγγούρι και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Πηγη: newsbeast.gr
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Category: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *